Uw online afspraak

U dient een bevestigingsmail te krijgen om zeker te zijn dat uw reservering effectief in onze agenda ingepland is . Indien u deze bevestiging niet gekregen heeft gelieve te herboeken of telefonisch een afspraak te maken .
WE DIENEN STEEDS TE BESCHIKKEN OVER UW GEGEVENS (naam ,adres , tel etc) BIJ RESERVERING .
ONVOLLEDIG INGEVULDE RESERVERINGEN WORDEN GEANNULEERD ZONDER VERWITTIGING !!!
AFSPRAKEN DIE NIET TEN LAATSTE 24 UUR VOORAF GEANNULEERD ZIJN WORDEN IN REKENING GEBRACHT ZONDER TERUGBETALING RIZIV
(
wenst u een afspraak te verplaatsen ? Gelieve de verkeerde afspraak eerst te ANNULEREN en daarna een nieuwe in te plannen !! )

We verwachten u 5 minuten VOOR uw afspraakuur . Indien u laattijdig op uw afspraak verschijnt behouden wij ons het recht de behandeling uit te stellen .
Indien u meerdere malen te laat opdaagt of niet aanwezig bent op uw afspraak zal u geen afspraken meer kunnen maken .
Voor de goeie gang van zaken dienen we namelijk ook rekening te houden met de patienten die NA u een afspraak hebben .

policy ivm online afspraken :
U neemt steeds slechts 1 blok per patient
Indien u voor iemand anders ( kind / echtgenoot) een afspraak neemt vermeldt u dat duidelijk in opmerking tijdens uw reservatie !!
De enige wijze waarop u voor éénzelfde patient 2 tijdsloten kan/mag reserveren is NA een recent mondonderzoek ( < 6 maand ) .
Wij hebben u dan een schema meegegeven met de benodigde uren .
IN ALLE ANDERE GEVALLEN ( waarbij deze policy niet gevolgd wordt ) WORDEN ,DOOR U ONLINE GERESERVEERDE TIJDSSLOTEN ,VERWIJDERD ZONDER VERWITTIGING .

Door het maken van een afspraak telefonisch of via de online reserveringsmodule erkent u uitdrukkelijk akkoord te gaan met de hierboven opgesomde voorwaarden